Rakennusten lämpökuvaus

Ota yhteyttä

Lämpökuvaukset koko eteläisen Suomen alueella

Rakennusten lämpövuotojen selvittäminen vaati aikaisemmin muun muassa rakenteiden purkamista ja muita hankalia tutkimusmenetelmiä. Lämpökuvauksen avulla hankalampiakin kiinteistökohteita voidaan tutkia helposti ja kätevästi, ilman rakenteiden vahingoittamista. Lämpökuvaus on nopea tapa selvittää mm. ilmavuodot rakennuksesta. Lämpökuvauksella voidaan selvittää muun muassa

  • eristeviat
  • kylmäsillat eli rakenteet, jotka johtavat hyvin lämpöä ulos
  • ilmavuodot eli kohdat, joissa höyrynsulku ei ole tiivis
  • kosteusvauriot
  • putkien ja rakenteiden sijainti
  • vesipattereiden ilmaustarve.

Rakennuksen lämpökuvaus on hyödyllinen työväline esimerkiksi korjaustarpeen selvittämiseen sekä korjaus- ja uudisrakentamisen laadunvalvontaan. Asuntokauppojen yhteydessä lämpökuvaus antaa luotettavaa tietoa rakennuksen kunnosta sekä esimerkiksi mahdollisista eristys- tai kosteusongelmista.

Parempaa energiatehokkuutta

Kiinteistöalan koulutussäätiön ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettu "Energiatehokkuuden koulutus ja tutkinto" (2.12.2010) takaa laadukkaat ja uusimpaan tietoon perustuvat energiatehokkuuden parantamiseen liittyvät neuvot. Neuvot sisältyvät tavalliseen lämpökuvaukseen, mutta voimme sopia myös neuvojen antamisesta erikseen.

Tarjoamme myös puolueetonta konsultointia lämmitysjärjestelmän valinnassa järjestelmän hankkimista tai vaihtoa harkitseville.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan paremmin lämpökuvauksen käyttötarkoituksiin.