Korjaustarpeen selvittäminen

Ota yhteyttä

Lämpökuvaus korjausrakentamisen apuna koko eteläisen Suomen alueella

Lämpökuvaus on nopea ja varma tapa selvittää rakennuksen vuoto- ja vikakohdat rakenteita purkamatta. Rakenteiden lämpöteknistä kuntoa ei myöskään pystytä selvittämään yhtä luotettavasti millään muulla tavalla kuin lämpökuvauksen avulla.

Lämpökuvauksesta saatavien tulosten perusteella korjaukset voidaan kohdistaa juuri oikeaan paikkaan, mikä merkitsee huomattavia säästöjä. Lämpökuvaus on lahjomaton keino selvittää, karkaako lämpöä ja rahaa harakoille

Lämpökuvauksen etuja

Energiahukan selvittäminen ja paikantaminen on yksi lämpökuvauksen monista eduista. Lämpökameralla voidaan selvittää myös esimerkiksi niin sanottua säteilyvetoa aiheuttavien kylmien pintojen ja ilmavuotojen sijainti sekä korvausilmareitit, joiden kautta rakenteista tulevat epäpuhtaudet voivat kulkeutua sisäilmaan.

Lämpövuotojen lisäksi lämpökuvaus auttaa havaitsemaan myös kosteus- ja homevaurioita. Lämpökamera erottaa kosteat ja homevaurioituneet kohdat kuivista ja terveistä materiaaleista usean eri seikan vuoksi. Kostea materiaali johtaa eri tavalla lämpöä ja kosteuden haihtuminen aiheuttaa pinnan jäähtymistä. Homevaurioitunut kohta muuttaa myös pinnan lämpösäteilyn heijastusominaisuutta.

Kotitalousvähennys

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä esimerkiksi remonttia varten tehdyistä lämpökuvauksista.
Lue lisää www.vero.fi.